Запасні частини до імпортної сільгосптехніки на Битві Агротитанів під Полтавою

27 серпня в рамках виставкової зони на «Битві Агротитанів під Полтавою», партнер заходу ТОВ «ТАЙГЕР-АГРО» презентує запчастини, витратні та мастильні матеріали для сільгосптехніки іноземного виробництва.

ТОВ «ТАЙГЕР-АГРО» вже 5 років поспіль займається постачанням запчастин, витратних та мастильних матеріалів для сільгосптехніки іноземного виробництва і встигла налагодити довгострокову співпрацю з провідними виробниками та оптовими постачальниками запчастин до сільськогосподарської техніки, що дає змогу гарантувати клієнтам кращі товарні пропозиції за вигідною ціною, як в наявності на складі, так і під замовлення.

«Наші клієнти завжди отримують кваліфікований супровід замовлення від консультації та підбору запчастин до безпосередньої доставки завдяки професійній роботі менеджерів. Наш колектив забезпечить індивідуальний підхід та дружню атмосферу для кожного клієнта», - пояснюють в компанії.

ТОВ «ТАЙГЕР-АГРО» реалізує оригінальні запчастини та їх аналоги, комплектуючі провідних світових виробників для техніки СASE, Claas, John Deere, New Holland та ін, а також є офіційним дилером бренду MOTUL в Полтавській області за напрямом «Сільськогосподарська техніка» та авторизованою точкою продажу олив і мастил для інших видів техніки.

Крім того, компанія є офіційним автомобільним дистриб’ютором матеріалів Henkel торгових марок Loctite, Teroson; налагоджено продаж б/в сільськогосподарської техніки (трактори, зернозбиральні комбайни), пріоритетом серед якої є CASE.

Ще одним напрямком діяльності компанії є надання послуг з ремонту та обслуговування техніки. Кваліфіковані інженери з ремонту вирішать питання будь-якої складності завдяки якісному діагностичному та ремонтному обладнанню і великому досвіду роботи.

«Ми розвиваємося, щоб наші клієнти завжди отримували гарантовано якісний товар за привабливими цінами і в найкоротші строки, технічні консультації та сервіс з одних рук, а переконатись в цьому особисто можна 27 серпня на «Битві Агротитанів під Полтавою! Чекаємо вас», - обіцяють фахівці ТОВ «ТАЙГЕР-АГРО».

Поспішайте зареєструватись:
Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38