Про Битву

«Битва Агротитанів» на Лівобережжі – новинки техніки та масштабні демопокази

Сьогодні на базі ПП «Ланна-Агро», що на Полтавщині відбулась перша на Лівобережній Україні «Битва Агротитанів під Полтавою». Учасників дивували новинками техніки від 60 компаній партнерів та демонстраціями одиниць в роботі, які відбувались одночасно на 8 тематичних зонах. Організаторами виступила Всеукраїнська Аграрна Рада, спільно з компанією Dykun і ПП «Ланна-Агро».

«Ми задоволені цьогорічною локацією, адже це наш близький регіон. Також, хочу сказати, що тут сьогодні представлена передова техніка, можна порівняти все, оцінити. Є техніка і широкозахватна, і для менших господарств, і для класичної технології обробітку ґрунту, і для мінімальної та нульової – це дуже зручно і надзвичайно цікаво», - прокоментував Володимир Сулаєв, ТОВ «Нива».

Офіційне відкриття Битви Агротитанів під Полтавою розпочалось з вітальних слів голови Всеукраїнської аграрної ради Андрія Дикуна, який подякував всім партнерам та співорганізаторам:

«Надзвичайно радий бачити всіх! Дякую Олександру Федоровичу Тимосі та Юрію Олександровичу за те, що разом з нами організували такий прекрасний захід. Також дякую Голубу Руслану Тарасовичу, з яким ми багато років тому почали проводити «Битву Агротитанів» на Київщині. Цей рік непростий для аграріїв, враховуючи коронавірус та погодні умови, але ми повинні об’єднуватись, зустрічатись та обмінюватись досвідом, тому дякую всім, хто сьогодні до нас долучився».

До вітань долучився керівник господарства ПП «Ланна Агро», на базі якого проходить перша «Битва Агротитанів під Полтавою»:

«Сьогодні на Полтавщині вперше проходить масштабний показ техніки, технологій і ми раді продовжувати хороші традиції ВАР і «ТАК-Агро». Мені надзвичайно приємно, що сьогодні багато представників великих компаній та сільгосппідприємств беруть участь у нашому заході. Ще приємніше, що ми проводимо такі заходи на полях нашої агропромислової компанії. Бажаю всім учасникам «Битви Агротитанів» сьогодні знайти своїх партнерів, обрати потрібну вам техніку і в перспективі придбати її».

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

Стати партнером
Стати відвідувачем

Відео

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

Стати партнером
Стати відвідувачем

Фотогалерея

Відгуки

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

Стати партнером
Стати відвідувачем

Популярні запитання

Організаторами виставки-демонстрації техніки та технологій «Битва Агротитанів» є Громадська спілка «Всеукраїнська Аграрна Рада» та агроконсалтингова компанія “DYKUN”

Ставши партнером, Ви отримуєте широкий спектр маркетингових опцій: розміщення логотипів на матеріалах заходу, роздатковий матеріал в пакеті учасника, виставкове місце, e-mail розсилки учасникам та багато іншого. Усі деталі можна уточнити у менеджера «Битви Агротитанів» за телефоном +38 (067) 470-82-06.

Ви можете заповнити форму-заявку на сайті «Битва Агротитанів» в розділі «Стати партнером». Також стати партнером можна, зв’язавшись з менеджером заходу за телефоном +38 (067) 470-82-06.

Ви можете заповнити форму-заявку на сайті «Битва Агротитанів» в розділі «Стати відвідувачем». Також стати відвідувачем можна, зв’язавшись з менеджером заходу за телефоном +38 (067) 470-55-63.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

Стати партнером
Стати відвідувачем

Схема

Битва Агротитанів Схема поля

Контакти