Вітчизняна ґрунтообробна техніка на Битві Агротитанів

В рамках практичної демонстрації техніки на обох локаціях «Битви Агротитанів»: і під Полтавою 27 серпня, і 3-4 вересня в Тетієві, партнер заходу ТОВ "Краснянське спеціалізоване підприємство "Агромаш" представить для випробувань ґрунтообробну техніку власного виробництва.

Усі відвідувачі зможуть особисто оцінити в роботі:

Важку причіпну диско-чизельну борону БДВП-4,2-01 з профільним катком, яка об'єднує поверхневий обробіток ґрунту дисками з одночасним смуговим розпушуванням ґрунту глибокорозпушувачами, які руйнують плужну підошву і затверділі шари ґрунту на глибині до 40 см. Це покращує водний і повітряний режими ґрунту, а сферичні диски здійснюють поверхневу обробку ґрунту до 22 см, подрібнюючи і інтенсивно перемішуючи її з рослинними залишками в умовах затверділої поверхні. Прикотуючі катки забезпечують додаткове подрібнення, вирівнювання і ущільнення обробленого ґрунту.

В агрегатах стабільно витримується задана глибина обробки дисками і глибокорозпушувачами по всій ширині захоплення, а один прохід агрегату забезпечує підготовку ґрунту під посів.

Важка причіпна борона БДВП – 4,2-02 з катком використовуються для глибокого до 30 см рихлення необроблених земель різного механічного складу, замінивши при цьому використання плуга, що значно підвищує продуктивність і зменшує енерго та фінансові витрати на підготовку грунту. Такі агрегати широко застосовуються для обробітку поля після збирання грубостебельних культур (кукурудза, соняшник) для подрібнення та заробки пожнивних решток в грунт.

Борони прості по конструкції, зручні в експуатації, уплавління ведеться із кабіни трактора, квадратний переріз вісі батарей забезпечує надійну роботу дисків, недопускаючи їх прокручування.

Дискову легку причіпну борону БДЛП-8,0 з катком призначену для поверхневого розпушування ущільнених шарів ґрунту різного механічного складу, двослідного лущення стерньового фону з подрібненням поживних залишків. Агрегат комплектується ущільнюючими котками, а хвилястий диск за рахунок своєї складної спіралевидної форми та закрученої форми хвилі зуба має більший контакт диска з ґрунтом. Завдяки цьому відбувається краще подрібнення ґрунту навіть у важких, посушливих умовах.

Дворядний чизель глибокорозпушувач ЧГ- 4В з шпоровим катком. Робоча глибина обробки складає 25-40 см при ширині захвату 4 метри. Нова зварна конструкція рами, дозволяє витримати будь-які зусилля, запобіжні зрізні болти забезпечують захист машини від зіткненням з перешкодами при глибокому розпушуванні ґрунту. Розташування робочих органів  глибокорозпушувача на рамі в два ряди забезпечує рівномірну і стабільну роботу агрегату на задану глибину обробки по всій ширині захоплення.

Чекаємо вас на "Битві Агротитанів" 27 серпня на базі ПП «Ланна-Агро» на Полтавщині, або 3-4 вересня на базі «ТАК-Агро» на Київщині, де ви зможете особисто протестувати зазначені моделі і не забувайте про державну програму компенсації вартості вітчизняної техніки.

Поспішайте зареєструватись:
Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38.