Українські обприскувачі підкорюють Битву Агротитанів

В рамках практичної демонстрації техніки на обох локаціях «Битви Агротитанів»: і під Полтавою 27 серпня, і 3-4 вересня в Тетієві, партнер заходу ТОВ «ХімАгроСтеп» представить для польових випробувань самохідний обприскувач/розкидач мінеральних добрив «Крапелька У».

Копмлекс призначений для внесення КАС та інших мінеральних добрив по мерзлоталому ґрунту. Працює з твердими та рідкими добривами, ЗЗР по рослинам з висотою стебла до 0,5 метра на слабонесучих ґрунтах, на полях зі складним рельєфом, а також безпосередньо по сходах культурних рослин без їх пошкодження.

Агрегат оснащений оригінальним колесом з шиною-оболочкою наднизького тиску з високим ресурсом пробігу (не менше ніж 14 тис.яч гектар) і це дає змогу працювати на слабонесучих та перезволожених ґрунтах, вносити в ранньовесняні строки та починати роботи на 2-3 тижні раніше.

Ключові комплектуючі - від провідних світових виробників: турбований тракторний дизель від компанії KUBOTA (Японія), насос (Італія), редукційний механізм (Німеччина), трансмісія (Франція). Також, герметична кабіна із склопластика з кондиціонером забезпечує комфортні умови роботи водія.

Машина має модульну конструкцію: технологічне обладнання (розкидач твердих мінеральних добрив чи обприскувач) на одноосьовому напівпричепі агрегатується з повнопривідним двухосьовим енергозасобом в самохідний агрегат з колесною формулою 6х4;

7. Машини комплексу "КАПЕЛЬКА У" ідеально слугують для ґрунтозберігаючих технологій землеробства: No-Till, Mini-Till, а своєчасне внесення добрив та пестицидів при економічності (не більш ніж 15 літрів дизельного палива на 100 га обробленноі території) гарантують окупність машин комплексу на 8-10 тисячах гектар обробленної території за 1 сезон.

Особисто оцінити в роботі даний агрегат можливо на «Битві Агротитанів» 27 серпня на базі ПП «Ланна-Агро» на Полтавщині, або 3-4 вересня на базі «ТАК-Агро» на Київщині. Поспішайте зареєструватись:

Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38.