ТОВ «Пирятинський делікатес» презентує аграріям новий формат харчування для польових працівників

3-4 вересня в рамках наймасштабнішої виставки-демонстрації техніки та технологій в польових умовах «Битви Агротитанів», партнер заходу ТОВ «Пирятинський делікатес» розповість, як модернізувалось харчування польових працівників і презентує свою новинку – гарячі обіди в реторт-пакетах.

ТОВ «Пирятинський делікатес», як сертифікований виробник готової їжі, розробило зручну систему харчування для механізаторів та водіїв агропідприємств, яка дає можливість аграрію уникнути витрат на транспорт, логістику, закупку термобоксів, списань продукції, скоротити персонал їдальні, бюджет на електроенергію й водопостачання.

Полтавський завод готує широкий асортимент повноцінних, по-домашньому смачних страв у м'якій, герметичній реторт-упаковці методом стерилізації в паровому автоклаві. Завдяки високій тепловій обробці супи та каші зберігають свою свіжість, смак і поживні властивості навіть у найекстремальніших польових умовах.

Пропозицією вже скористувалося багато агропідприємств. Серед них "Вітагро", "Агропросперіс", "Астарта", "Агро-Регіон", "Баришівська зернова компанія", "Галичина Захід", "СіНа", "Інагро», кластери Кернел "Придніпровський край", "Говтва", "Мрія" та багато інших.

«Новий формат польового харчування полягає в тому, що механізатори самостійно беруть готовий обід в поле, розігрівають спеціальною системою підігріву і їдять, коли їм зручно. Таким чином, аграрій викреслює зі статті витрат усі організаційні та неприємні моменти, пов'язані з приготуванням харчування на базі власних їдалень, або ж з робою аутсорсингових компаній. З огляду на напруженість фізичної праці механізаторів і, відповідно, високі енергетичні витрати ми фасує великі, ситні порції. Таким чином, обід механізатора (перше та друге) сягає 850 грам», - пояснює виробник.

Залежно від трудового режиму дня, механізатори отримують різноманітні набори з готових продуктів, до складу яких входять супи та каші в асортименті, хлібні вироби у вигляді сухарів і галет, додаткові стіки солі і перцю, пакетовані чаї/кава, столові прибори, серветки і нагрівачі їжі безполуменевої дії. Варто відзначити, що підігрів їжі може відбуватися різними способами без відкритого вогню. Так, в спекотний сезон польових робіт джерелом тепла з легкістю стане сонце, а в інших погодних умовах на допомогу прийде сама сільськогосподарська техніка: потрібно лише реторт-пакет покласти на радіатор, їжа тут же прогріється.

Реторт-упаковка - це не тільки предмет, який забезпечує тривале зберігання продуктів харчування, а й зручна тарілка в польових умовах.

Готовність їжі до вживання, практичність упаковки, зручність у використанні, можливість транспортування і зберігання без дотримання температурного режиму, домашній смак, висока харчова цінність і натуральний склад дозволили ефективно використовувати готове харчування від виробника «Пирятинський делікатес» в аграрній сфері і не тільки.

Особисто випробувати новинку можливо на «Битві Агротитанів» 3-4 вересня.
Чекаємо вас за адресою: Київська обл., Тетіївський р-н, с. Степове, ТОВ «ТАК-Агро».

Поспішайте зареєструватись:
Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38