Тест-драйв автомобілів HAVAL на Битві Агротитанів під Полтавою

27 серпня в рамках практичної демонстрації сільськогосподарської техніки на «Битві Агротитанів під Полтавою» партнер заходу «Автоснаб» представить для польових випробувань відразу чотири моделі автомобілів HAVAL: 2Н, 2Н FL, H6, H9 та пікап ISUZU D-MAX.

Пікап ISUZU D-MAX має максимально комфортний шкіряний салон для водія і пасажирів. Рамний Isuzu оснащений повним приводом з переднім приводом, що перемикається і наявною роздавальною коробкою передач.

Машина ISUZU D-MAX з подвійною п’ятимісною кабіною оснащена 2,5-літровим дизельним двигуном з подвійним турбонаддувом, що розвиває потужність 163 к.с. і має максимальний крутний момент в 400 Нм при 1400 - 2000 об/хв. Система безпеки пікапа включає електронні системи ABS, EBD, систему курсової стійкості ESC, контролю тяги TCS, так само встановлені фронтальні і бічні надувні подушки безпеки.

У комплектаціях на вибір є такі опції: мультимедійний дисплей з навігацією, камера заднього виду, лебідка, клітка для собаки, ролет, алюмінієва кришка, пластикова кришка, тканинна оббивка салону або шкіра.

Позашляховики HAVAL Н2  та HAVAL Н2  FL оснащені двигуном GW4G15B, який створений за останніми технологіями, високоефективний і енергозберігаючий, володіє видатними спортивними характеристиками і помітною економією палива. Максимальна вихідна потужність 105 кВт і максимальний вихідний крутний момент 202 Нм забезпечують приголомшливу продуктивність.

Мають стильну тривимірну багатофункціональну панель приладів і втілює в собі прекрасне почуття технології, і чітко показує загальну інформацію про рух, в тому числі миттєву витрату палива з рештою пробігу.

Haval H2 надає гарантію безпеки на вищому рівні. У разі аварійних зіткнень передні і бічні подушки безпеки, а також штори безпеки знижують силу удару, і таким чином зменшують ймовірність травм для водія і переднього пасажира.

HAVAL Н6 має абсолютно новий та інноваційний двигун GW4B15 / GW4C20NT. Нова потужність даної версії HAVAL Н6 забезпечується турбованим 1,5 л і 2,0 л бензиновими двигунами з безпосереднім уприскуванням, системою подвійного VVL технології газорозподілу, і 7-ми ступінчастою DCT трансмісією мокрого типу з подвійним зчепленням. Дана коробка передач є власною розробкою інженерів компанії GWM, і зайняла почесне місце в рейтингу «ТОП-10 трансмісій світу 2017», вона характеризується невеликою паузою перемикання, надійною роботою, низькою швидкістю відмов і значно поліпшеною економією палива.

HAVAL Н9 має потужний бензиновий двигун 4C20A номінальною потужністю 245.к. с. Двигун має двоканальний турбонагнітач, завдяки якому вихлопні гази рухаються по двох симетричним магістралях, що дозволяє знизити взаємні перешкоди між зустрічними потоками. Окрім того, він покращує економію палива, збільшує потужність і крутний момент навіть на малих обертах.

Електронна система управління двигуна здійснює високоточний контроль уприскування, забезпечує максимально ефективне змішування і розпорошення палива повітряної суміші, тим самим покращуючи згорання підвищуючи потужність двигуна і зменшуючи витрати палива.

Плавний рух по дорозі в важкодоступних і небезпечних ділянках дороги здійснюється завдяки багатофункціональній системі управління повного приводу ATS, а управління повним приводом стає зручнішим і стабільним для користувача, забезпечуючи кращу і більш легку керованість автомобілем завдяки новітнім технологіям.

Окрім того, дана можель має 6 режимів автоматичного контролю тяги і гальмування для досягнення максимальної прохідності: «АВТО», «4L», «Спорт», «Пісок», «Бруд», «Сніг».

Особисто затестити всі моделі можна уже 27 серпня на «Битві агротитанів під Полтавою». Встигніть зареєструватись:
Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38