KMZ Industries проведе практичний семінар-екскурсія «Фермерський елеватор «під ключ» на Битві Агротитанів під Полтавою

Як відомо, восени стартує сезон укладання контрактів із виробником на поставку елеваторного обладнання на наступний рік. Якщо будівництво зерносховища – і у ваших планах, партнер з елеваторного обладнання «Битви Агротитанів під Полтавою» KMZ Industries – єдиний український виробник повного комплексу елеваторного обладнання – має для вас спеціальну пропозицію.

Ознайомчий практичний семінар-екскурсія «Фермерський елеватор «під ключ» відбудеться 27 серпня і складатиметься з декількох частин:

  1. Практична дискусія «Граблі першого елеватора», яку, щоб не гаяти часу, проведемо дорогою на елеватор. Поговоримо те, на що потрібно звернути увагу при будівництві елеватора, які помилки найпоширеніші та як їм запобігти.
  2. Відвідаємо діючий елеватор, який працює з 2017 року: ви оціните якість та стан елеваторного обладнання та поставите питання експлуатантам.
  3. По дорозі з елеватора продовжуємо дискутувати: обговоримо особливості вибору складових елеватора: силосів, зерносушарки, сепаратора та транспортного обладнання.
  4. Завітаємо до виробничих потужностей KMZ Industries: тут, зокрема, побачите, як виготовляють силоси на єдиній в країні автоматизованій лінії. Завод розташований у м. Карлівка, у 5 хвилинах від місця проведення заходу. Про технічні особливості обладнання та можливості заводу поспілкуєтесь із головним конструктором та технічним директором компанії.
  5. Повертаємось до локації «Битви Агротитанів», вирішуючи, який рівень автоматизації потрібен сучасному фермерському елеватору та чи є можливість зекономити на монтажі елеваторного обладнання.

Екскурсії відбуватимуться після закінчення демопоказів техніки, тож не хвилюйтесь – ви встигнете подивитись усе, що вас цікавить.

Початок – о 14:00. Запланований час практичного семінару-екскурсії «Фермерський елеватор «під ключ» – 2 години.

Якщо ви бажаєте долучитись лише до екскурсії на завод KMZ Industries, це також можливо. Ми плануємо дві такі екскурсії: о 14:00 та о 14:30.

Як потрапити на екскурсію «Фермерський елеватор «під ключ»?

  1. Зареєструйтесь на «Битву Агротитанів» за посиланням та повідомте про зацікавленість в екскурсії на елеватор: http://agrotitans.com.ua/registration/2020/sep/ukr.
  2. До 26 серпня повідомте KMZ Industries про свої наміри, зателефонувавши за номером +380 (95) 282 92 05, або листом: market@kmzindustries.ua.
  3. Завітайте до стенду KMZ Industries на самому заході для попередньої реєстрації.

Зверніть увагу: попередня реєстрація – обов’язкова.

Із місця проведення заходу на екскурсії вас забиратимуть комфортні автобуси – екскурсія відбувається із дотриманням усіх вимог МОЗ.