Італійська техніка на українських полях – Битва Агротитанів

В рамках практичної демонстрації техніки на обох локаціях «Битви Агротитанів»: і під Полтавою 27 серпня, і 3-4 вересня в Тетієві, партнер заходу, компанія «Ленд Агро» представить італійські жатки: кукурудзяну Fantini LO3 і соняшникову Fantini GO3.

Жатки для збирання соняшнику Fantini GO3-GH3 - це ідеальна якість збирання врожаю, навіть при важких умовах експлуатації та підвищеній вологості стебла, адже збиральна система, що складається з двох мисових ланцюгів з гумовими накладками, які м’яко, але міцно блокують стебло, забезпечує поступову і безперервну подачу соняшнику до комбайна.

Окрім того, агрегат оснащений спеціальною ріжучою системою. Зрізання головок соняшнику проводиться двома дисками із загартованої сталі, які обертаються в протилежному напрямі, що забезпечує м’яке зрізання і запобігає втратам насіння від розтрушування.

Оригінальна конструкція центральних капотів забезпечує підбір головок соняшнику, які падають і осипаються, що дає змогу здійснювати подачу культур на шнек з мінімальними втратами.

«Серед переваг використання Fantini GO3 можна відзначити високу продуктивність за рахунок активного збирального агрегату на кожний рядок та ефективне підбирання падаючих головок і насіння соняшнику, що забезпечує збирання врожаю без втрат. Агрегатування жатки можливе з комбайнами різних виробників, що значно полегшує умови експлуатації», - пояснюють фахівці «Ленд Агро».

Кукурудзяні жатки Fantini LO3-LH3 - це сучасні технології для збирання врожаю, які з кожним роком розвиваються і вдосконалюються. Має компактний редуктор на кожен рядок, який одночасно приводить в обертання мисові ланцюги, вальці з ножами та подрібнювач стебла, що забезпечує ідеальне розподілення потужності при мінімальних затратах енергії та, як наслідок, економію палива.

Ножі протягувальних вальців і нижніх подрібнювачів стебла виготовлені із загартованої сталі з карбід-вольфрамовою кромкою, а протиріжучий ніж на кожному вальці запобігає намотуванню стебла.

«Fantini LO3 гарантує високу продуктивність, оскільки може працювати на швидкості до 12 км/год, а збирання врожаю відбувається без втрат. Агрегатування жатки з комбайнами різних виробників полегшує експлуатацію. Для ще більшої зручності, комплект дообладнано для збирання соняшнику», - підсумували в «Ленд Агро».

Чекаємо вас 27 серпня, Полтавська обл., Карлівський р-н, с. Попівка, ПП «Ланна Агро», або ж 3-4 вересня, Київська обл., Тетіївський р-н, с. Степове, ТОВ «ТАК-Агро».

Поспішайте зареєструватись:
Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38.