Флагмани SUZUKI пройдуть польові випробування на Битві Агротитанів

27 серпня на рамках практичної демонстрації техніки та технологій в польових умовах на «Битві Агротитанів під Полтавою» партнер заходу ТОВ «АІКОН-АВТО», офіційний дилер SUZUKI представить для польових випробувань флагманів бренду: SUZUKI Jimny, SX4 та SUZUKI Vitara.

SUZUKI Jimny – легендарний представник родини позашляховиків. Тепер має оновлений двигун - на заміну 1.3-літровому прийшов 1.5-літровий, що у порівнянні з попередником, забезпечує вищі показники крутного моменту в усьому діапазоні обертів двигуна. Прохідність автомобіля при подорожах по пересічній місцевості покращена за рахунок збільшеного крутного моменту на низьких оборотах.

Також, не залишилась поза увагою розробників і паливна економічність, досягти якої вдалось завдяки меншому за розмірами і на 15% легшому, ніж у попередника, двигуну.

Новий SX4 – це завжди захопливий рух. Походячи від легендарних позашляховиків SUZUKI, він здатен впоратися із будь-якими задачами на будь-яких поверхнях за будь-якої погоди. Відчуйте впевненість з ідеальним компаньйоном для тривалих мандрів, натхненим пристрастю до нових досягнень в маневреності та ефективності.

Система повного приводу AllGrip 4WD має чотири режими роботи: Auto, Sport, Snow і Lock. Інтегроване управління двигуном, трансмісією і системою ESP дозволяє обрати оптимальний режим відповідно до типу дорожнього покриття та умов довкілля. Режими трансмісії можна швидко перемкнути за допомогою поворотного селектора AllGrip 4WD на центральній консолі, а завдяки збільшеному кліренсу, Ви легко подолаєте найважчі ділянки.

Оновлена SUZUKI Vitara - це удосконалена версія лідера компактних кросоверів В-класу в Україні. Більш витончений дизайн, оновлений інтер’єр, інноваційні системи безпеки та унікальний повний привід ALL GRIP, з яким можна впевнено долати будь-які шляхи.

Оновлену Vitara відтепер має два турбованих двигуна. На додаток до відомого потужного двигуна об'ємом 1,4 BOOSTERJET прямого вприскування з турбонадувом, яким був оснащений Vitara S, в оновленій Vitara також буде доступний новий силовий агрегат – 1,0 BOOSTERJET.

Поспішайте зареєструватись на «Битву Агротитанів під Полтавою» і уже 27 серпня матимете можливість особисто здійснити справжній польовий тест-драйв цих оновлених моделей!

Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38.