Добрива від світових та українских виробників на Битві Агротитанів під Полтавою

27 серпня в рамках виставкової зони на «Битві Агротитанів під Полтавою», партнер заходу «Агрохімоіл» представить широкий спектр азотних, комплексних, калійних, фосфорних та інших мінеральних добрив від світових та українських виробників.

ТОВ “Агрохімоіл” – являється трейдером провідних виробників мінеральних добрив у світі.

Територіально компанія знаходиться в самому серці України – м. Черкаси та налічує штат висококваліфікованих фахівців, що є лише початком та запорукою нашого розвитку.

«АГРОХІМОІЛ на ринку України з 2014 року. Бути молодою компанією у молодій Україні непросто, але ми долаємо цей шлях для того, щоб найближчим часом можна було з гордістю в серці сказати: «АГРОХІМОІЛ» — справжній лідер українського аграрного ринку, «АГРОХІМОІЛ» — компанія, яка, розвиваючись, допомагає досягти успіху іншим!», - пояснюють в компанії.

За час роботи уже вдалось досягти значних результатів та зайняти лідируючі позиції на ринку поставок мінеральних добрив. Високий професіоналізм, регулярне підвищення кваліфікації співробітників дозволяє говорити про більш якісне надання послуг.

«Стабільні партнерські відносини з великими виробниками і постачальниками агрохімічної продукції дають можливість забезпечувати сільськогосподарський сектор України необхідною продукцією. Всі складські комплекси і агрохімічні склади обладнані залізничними та автомобільними рампами, що дозволяє здійснювати завантаження на будь-які типи вагонів і автомобілів», - запевняють фахівці компанії.

Впродовж років фахівці «Агрохімоіл» досліджують потреби рослин, адже вони вимагають дбайливого і уважного догляду, для максимальної прибутковості і якості – що забезпечують мінеральні добрива.

Серед основних переваг ТОВ “Агрохімоіл”:

  • Висока якість мінеральних, азотних, калійних, фосфорних та інших добрив, оригінальна продукція лише від перевірених виробників.
  • Широкий вибір способу транспортування продукції, не лише автомобільними, а і залізничними шляхами.
  • Працюємо по всій Україні, доставка можлива навіть в найвіддаленіші куточки.
  • Швидка доставка, що вигідно відрізняє нас від інших компаній.
  • Кожен клієнт ТОВ “Агрохімоіл” отримає якісну та дбайливу консультацію від наших спеціалістів, адже ми вміємо слухати і розуміти.
  • Підбір мінеральних добрив під індивідуальні вимоги кожного замовника.

Чекаємо вас 27 серпня на «Битві Агротитанів під Полтавою», де ви зможете особисто оцінити всі переваги використання добрив ТОВ «Агрохімоіл».

Поспішайте зареєструватись:
Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38