Precision Planting представить обладнання для підвищення якості посіву на Битві Агротитанів

3-4 вересня в рамках демонстрації техніки в польових умовах на Битві Агротитанів партнер заходу, компанія «Precision Planting» представить обладнання для підвищення якості посіву, внесення рідких добрив та збирання урожаю.

«Відмінністю Precision Planting від інших є те, що ми переобладнуємо та оптимізуємо вже існуюче у аграріїв обладнання, заощаджуючи їх час на гроші. Досить проста адаптація наших продуктів до сівалок різних виробників та моделей дозволяє значно підвищити продуктивність існуючих машин як при посіві, так і при внесенні рідких добрив», - пояснюють в комппанії.

Багато інших виробників сівалок переконались у якості та надійності обладнання Precision Planting і на сьогодні компанія є постачальниками як окремих компонентів, так і повних технологічних рішень для багатьох виробників сівалок. Одним з таких прикладів є бренд Массей Фергюсон, співпраця з яким почалася задовго до приєднання Precision Planting до сімї АГКО. І тепер, за потреби, фермери також мають змогу отримати найсучасніші рушення від Precision Planting вже встановленні на заводському конвеєрі на нові сівалки Массей Фергюсон.

Посів – це найбільш важлива і відповідальна операція за весь сезон, під час якої закладається максимальний потенціал урожайності, який значною мірою залежить від можливості сівалки забезпечити точне розташування насіння та добрив згідно агротехнологічних вимог.

Технології та обладнання Precision Planting відкривають додаткові можливості для аграріїв скористатися даними, які вони збирають за допомогою обладнання Precision Planting під час кожного проходу по полю, від посіву до збирання, та використати ці дані для аналізу та прийняття обґрунтованих рішень аби збільшити урожайність та зменшити витрати, впевнившись що кожна насінина потрапляє у найбільш сприятливе середовище для її проростання та подальшого розвитку.

«Для аграріїв України ми пропонуємо різні за ступенем рівні переобладнання вже існуючих сівалок – від доволі простих систем моніторингу параметрів сівалки і вакуумних висівних апаратів vSet з механічним приводом, до систем з індивідуальним електроприводом кожного висівного апарату vDrive, з контролем притискного зусилля на кожну секцію DeltaForce, посекційний контроль внесення рідких добрив vApplyHD, та датчиком SmartFirmer, який дозволяє моментально визначати температуру та вологість грунту, чистоту та однорідність борозни, вміст органічної речовини та ємність катіонного обміну. Precision Planting також пропонує інше найсучасніше обладнання для сівалок, таке, як системи очистки рядків CleanSweep та закриття борозни FurrowForce», - пояснюють в компанії.

Переобладнуючи вже існуючу у Вас сівалку за допомогою обладнання Precision Planting замість купівлі нової сівалки, Ви маєте змогу заощадити гроші та отримати кращу за своїми параметрами, продуктивністю та якістю роботи сівалку, ніж багато нових сівалок та врешті решт, отримувати вищі врожаї та прибутки з кожної ділянки вашого поля, а переконатись в цьому особисто можна уже 3-4 вересня на «Битві Агротитанів».

Встигніть зареєструватись:
Для участі агропідприємств:  +38 (067) 470 55 63
Для участі компаній-партнерів: +38 (067) 503 84 38