АRK Group представить найширший вибір продуктивних агрегатів і комплектуючих для вирішення самих різних завдань виробництва у двух регіонах!

Один із передових постачальників сертифікованої сільськогосподарської техніки та запчастин в Україні — АRK Group представляє найширший вибір продуктивних агрегатів і комплектуючих для вирішення самих різних завдань виробництва.

На Битві Агротитанів візьмуть участь у двох регіонах — Київщині та Полтавщині!

Представлять:

Глибокорозпушувач ГРА 2,5 характеризується надійним, максимально простим і функціональним конструктивним рішенням. Застосовується в умовах ресурсозберігаючих технологій землеробства. Виконаний з міцних, зносостійких матеріалів і комплектуючих.

Індивідуальні пружинні стійки робочих органів борони дискової БДА-6,6 забезпечують безперервну та ефективну роботу борони навіть на засмічених та кам'янко янистих ділянках. З рахунок вібрації відбувається самоочищення робочих органів від рослинних залишків та ґрунту.

Культиватор причіпний КПА-8, який володіє посиленою конструкцією. Вона запобігає експлуатаційним поломкам і економить час і фінанси. Конструктивні характеристики надають культиватору хорошу прохідність. Культиватор рухається плавно, добре копіюючи рельєф ґрунту.

Для участі агропідприємств:

+38 (067) 470-55-63

Для участі комерційних компаній:

+38 (067) 470-82-06

5Elena Alexandrovna, Алла Чухрій и ещё 3

Поделились: 1

Нравится

Комментировать

Поделиться